in

VRAJITOAREA GRATIELA

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Eu, Gratiela Costache, vin în ajutorul tău cu cele mai puternice ritualuri și farmece necunoscute oricui în această lume. Putem să vă aducem pace, liniște în sufletele voastre pentru cei care au suferit dezamăgiri în viața voastră la un nivel sentimental și financiar. Simțiți că norocul vă părăsește? Doriți să fiți cu o anumită persoană și nu puteți fi? Ați suportat o despărțire de persoana iubită? Visați să ajungeți unde doriți? Doriți ca lanțul de probleme care v-au bântuit de-a lungul timpului să se sfârșească și să puneți capăt norului gri care se prăbușește peste voi în timp? Sunați cu încredere la vrăjitoarea Costache Gratiela din Transilvania, România, și tot ceea ce este imposibil pentru voi vă va dovedi în cel mai scurt timp că totul va fi posibil și viața voastră se va schimba de la gri la roz!

Mulți oameni caută blesteme, vrăji și farmece. Oamenii fac rău din gelozie, invidie, ură sau orice motiv, bun sau rău. Ei te blestemă, plătesc servicii bisericești pentru distrugerea ta, apelează la vrăjitori care apar de nicăieri ca ciupercile după ploaie și tot ce știu este că au nevoie de banii tăi evident, sau ai inamicului tău.

Simptomele unei persoane care are farmece, vrăji, deochi sau blesteme sunt:

 • o stare de nervozitate și dureri de cap profunde, sau furnicături în corp
 • somn agitat, plin de coșmaruri
 • stare de confuzie și depresie
 • pierderea părului
 • banii vin dar nu rămân la tine
 • ești o persoană specială, dar ai fost mult timp fără un partener de viață
 • nimic nu-ți iese bine și ai sentimentul că ești urmărit de ghinion
 • bărbații nu mai pot face dragoste cu partenerii lor sau încep și se termină foarte repede
 • mâinile sau picioarele se umflă, și nu se detectează nimic în timpul controalelor medicale
  înțepături în inimă, cap sau diferite părți ale corpului.

Dacă ai cel puțin două dintre simptomele descrise mai sus, atunci poți fi sigur că ai unele farmece cu care ai intrat în contact pe parcursul vieții tale, intrând în conflict cu cineva, sau le-ai transmis până la a șaptea generație. de la o generație la alta. Foarte mulți oameni sunt de părere că: “Eu nu am făcut rău nimănui.” Nimic nu ar putea fi mai fals! O persoană care s-a răzbunat în acest mod s-a simțit jignită și a plătit pe cineva să facă rău. Foarte mulți spun: “Am mers la biserici și mănăstiri, dar fără rezultate”. E normal: o pâine nu se face numai cu făină, ai nevoie și de apă. drojdie, sare, cartofi pentru a face pâinea. La fel este și cu dezlegările, trebuie să mergi mai întâi la preot și la biserică. Dacă farmecele sunt minore se vor rezolva de la sine, dar dacă după slujbe nu se întâmplă nimic, ai nevoie de mult mai mult. O altă întrebare frecvent pusă este: “Cine m-a rănit?” De obicei de la cine te aștepți mai puțin, dar nu contează cine te-a rănit. Important este să îți dai seama ce ți se întâmplă și să te eliberezi pentru totdeauna de aceste lucruri rele care îți blochează viața, fericirea, prosperitatea, pacea, etc. După eliberare te vei simți din nou cu adevărat puternic, plin de energie, încrederea în tine și în oameni îți va reveni, teama ta și frica de toate și toți vor dispărea. Rupe cercul negativ din jurul tău și efectele nu vor întârzia să apară!

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CLARVAZATOAREA SUNITA CELLESTE

TAMADUITOAREA IZABELA